Richard Gadd'ın tek kişilik oyunundan ve gerçek hayat hikayesinden senaryolaştırdığı ve başrolünü üstlendiği Netflix'in yeni mini dizisi Baby Reindeer 11 Nisan'da izleyiciyle buluştu. 

Kenya'daki sel felaketinde can kaybı 257’ye yükseldi Kenya'daki sel felaketinde can kaybı 257’ye yükseldi

8 bölümlük İngiliz yapımı Baby Reindeer, ekrana geldiği andan itibaran büyük bir ilgi gördü. Daha şimdiden platformun en iyi yapımları arasında gösterilen Baby Reindeer, başarısız komedyen Donny Dunn’ın, kendisini amansızca takip etmeye başlayınca araları bozulan Martha isimli bir kadınla olan tuhaf ilişkisine odaklanıyor.

Lorraine Kelly Shocked Baby Reindeer 895014739 33008B

Dizinin gerçeğe dayanıyor olması elbette herkesin, gerçek Martha'nın kim olduğunu merak etmesiyle sonuçlandı. 

Claimed New Netflix Drama Baby 896910255 253B09

"BEN ÇOK YETENEKLİ BİR AVUKATIM"

34 yaşındaki Richard Gadd'in sapığı gerçekte 58 yaşındaki Fiona Harvey. Dizinin yayınlanmasının ardından oldukça kızan ve dava açmak istediği belirten Harvey, The Scottish Sun'a şunları söyledi: "Bu gerçek bir hikayenin parçası olarak faturalandırıldığı için Netflix'e karşı bir iddiam var. Ben olmam gereken şişman bir oyuncu var. Ben çok yetenekli bir avukatım. Bunu kendim yapabilirdim. Çok iyiyim. Fotoğraf hafızam var ve çok büyük dosyaları ezberleyebilirim. Okulumda her şeyde birinciydim."

Öte yandan Fiona Harvey, "Çok çekiciyim. O Brad Pitt değil." diyor. 

Muhabir: DEMET SAROVA