Enkaz bulundu, yaşam belirtisi yok! Enkaz bulundu, yaşam belirtisi yok!

ABD Missouri'de bir adam, tedavi masraflarını karşılayamadığı için hastanede yatan karısını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Jackson İlçe Savcısı Jean Peters Baker, Ronnie Wiggs isimli şahsın, ikinci derece cinayet suçlamasıyla karşı karşıya olduğunu duyurdu.

Diyaliz desteği alan kadının odasından alarm verildi. Bunun üzerine doktorlar odaya koştu ama talihsiz hastayı kurtaramadı. Sonrasında olaya polisler dahil oldu ve gerçek kısa bir süre içinde ortaya çıktı.

ÇIĞLIK ATMASIN DİYE AĞZINI KAPATTI!

İddiaya göre; Wiggs, "Ben yaptım, onu öldürdüm" diye bağırıyordu. Gözlenen yaralanmalar mağdurun boynunun sol ve sağ tarafındaki kızarıklıktı. Ayrıca kurbanın boğazının ortasında yeni bir yara olduğu da tespit edildi. Savcılar, Wiggs'in karısını boğduğunu ve çığlık atmaması için ağzını kapattığını itiraf ettiğini söyledi.

Cani adam, karısını öldürme nedeninin depresyonda olması, ona bakamaması ve sağlık masraflarını karşılayamaması olduğunu söyledi. Wiggs'in ayrıca memurlara karısını hastanedeyken iki kez daha öldürmeye çalıştığını söylediği iddia ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ