Atlanta Şehir Meclisi, küçük bir araba kazasının ardından polisle tartışırken ölen papazın ailesinin açtığı davayı sonuçlandırmak için 3.8 milyon dolar ödemeyi kabul etti. Ocak ayında bir trafik kazasına müdahale eden Emniyet güçleri, 62 yaşındaki papazın kazada hatalı olduğunu belirten bir belgeye imza atmasını istemişti.

Ancak Johnny Hollman bunu reddetti. Sonrasında tartışma başladı ve tutuklanacağı belirtildi. Papaz tutuklanmaya da direnince şok tabancasıyla vuruldu.

NEFES ALAMIYORUM YAPMAYIN

Papaz nefes alamadığını söylemesine rağmen memur Kimbrough, şok vermeye devam etti. Görüntüler polis kamerasına kaydedilmişti. Savunma avukatlarına göre; Kimbrough adındaki polis, papazdan defalarca belgeyi imzalamasını istedi.

SON DAKİKA I İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan hayatını kaybetti! SON DAKİKA I İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan hayatını kaybetti!

Çünkü hatalıydı. Ancak papaz bunu yapmadı ve sonrasında boğuşma yaşandı. Hollman düşünce, polis onu yere bastırdı ve "Nefes alamıyorum" açıklamasına rağmen şok tabancasıyla vurdu. Papaz hareketsiz kaldı. Hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ