Ekranın uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’a yeni oyuncular dahil oluyor. 18 yıldır Kanal D'de ekrana gelen polisiye diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal kadroya dahil olacak.

Arkaka

Dizi yemeğine katılmayıp çelenk yollamıştı: Nejat İşler 'Aile' için ne dedi? Dizi yemeğine katılmayıp çelenk yollamıştı: Nejat İşler 'Aile' için ne dedi?

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar gibi başarılı isimlerin yer aldığı diziyde; Şehsuvar Aktaş Dr. Alpay Öztürk karakterine, Burak Satıbol Komiser Zeki Çevik karakterine, Asena Tuğal ise Ebru karakterine hayat verecek.

Arajja

2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar'ın Mesut'u olarak hafızalara kazınan ve şimdilerde Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan, Şevket Çoruh geçen günlerde katıldığı programda "16 sene çok büyük. Haftanın 5-6 günü çekiyorduk. Zor bir tempoydu. Hedeflerim vardı. Tiyatroyu açma hedefim vardı." dedi.

Diziye dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise 'Yok borçlarım bitti çünkü tiyatroyu ödedim çok sıkıntılıydı hakikaten faizler de çok yüksek, aman devam et durumu vardı. Ben de herkes de yoruldu. Tiyatroya daha çok zaman ayırmak gerekiyordu.' yanıtını verdi.

Muhabir: SERKAN BAYAR