Yayın hayatına yeni başlayan KafaSports'a  özel röportaj veren Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan "Arda Güler takımın abisi oldum" dedi. Yıldız oyuncu, 38 yaşındaki Real Madrid kaptanı Luka Modric'in bile kendisine, "Abi" diye seslendiğini söyledi. KafaSports adlı kanalda Arda Güler, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladığı bölüm paylaşıldı. Arda Güler, yaptığı hareketin anlamını da açıkladı. 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine Türk hakem Galatasaray-Fenerbahçe derbisine Türk hakem

ÖNE ÇIKAN SORU VE YANITLAR

Real Madrid'i seçmeye iten neydi?

"Birçok çocuğun hayali dünyanın en büyük kulübü olan Real Madrid oynamaktır. Herşeyle babam ilgileniyordu. Tatile çıktığımda artık bir yer seçmem gerekiyordu. Babam Real Madrid deyince çok heyecanlanmıştım. Biraz da erken oldu benim için.

Ali Koç'a kırgınlığın var mı?

"Yok hiç yok. Hatta ilk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım zor zamanlar geçirdiğim anlarda da sürekli konuşuyorduk. Bizim ailemiz açısından Ali Koç çok özel birisi"

"Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim"

Arda Güler'in hareketinin anlamı

"Sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum"

Kaynak: HABER MERKEZİ