Yumurta haşlarken çatlamasına son! 1 çay bardağı eklemek yetiyor Yumurta haşlarken çatlamasına son! 1 çay bardağı eklemek yetiyor

Hollywood'un ünlü aktrislerinden Minnie Driver, 1998 yapımı filmde yaşananları yıllar sonra açıkladı. Büyük bir fırtınanın neden olduğu sel felaketini anlatan soygun filminde 'Karen' rolünü oynayan Driver, çekimler sırasında erkek oyuncularla aynı konfora sahip olmadığını belirtti. 

Driver, "Devasa yağmur makineleri vardı. Çılgın saatler çektik. Zordu, zor bir filmdi ama herkes kostümünün altına dalgıç kıyafeti giyebilirdi. Ve yapımcılar bana meme uçlarımı görmek istedikleri için dalgıç kıyafeti giyemeyeceğimi, eğer altındakini göremiyorsanız ıslak tişörtü giymenin hiçbir anlamı olmadığını söylediler." diyerek yaşadığı haksızlığı anlattı.

Yapımcıların bu zorlamasına tepki gösteren Driver, filmdeki diğer oyuncuların da kendisine karşı cephe aldığını belirtti. Setteki insanların kendisiyle konuşmadığını söyleyen Driver, 'şikayet edilecek hiçbir şey yokken şikayet ediyormuş gibi' bir tavırla karşılaştığını ifade etti. 

Muhabir: HANDE DURMAZ