Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Mertin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu geçen hafta yaptığı açıklamalarla gündem olmuş Nebioğlu babasını hedef alıp; "Bazıları zenginliği sahil lokantalarında 40 yaşında ayaklarından bağlı ıstakozu yiyebilmeyi zenginlik sanar. Gayrimenkullerini zenginlik sanar, borsa oynamayı, Suadiye'de bina yıkıp dikmeyi zenginlik sanar, etrafında yalakaların olmasını zenginlik sanarlar. Yatlarına gariban kızları almayı hamile bırakmayı zenginlik sanar... Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadelerini kullanmıştı. 

Duygu Kapak 3Yoi Cover

Duygu Nebioğlu son olarak verdiği röportajda; ablasının babasının da medya dünyasından çok ünlü bir isim olduğunu söylemiş ve “Onun babası asla kabul etmiyor. Ben yine Metin Akpınar’la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar’a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin.” sözleriyle merak uyandırmıştı. 

Ugurdundar2 Hi M6 Cover.jpg

Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit 'melekler' için sahnede 1500 kişiye ulaştı! Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit 'melekler' için sahnede 1500 kişiye ulaştı!

Sözü geçen kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Isparta'da yaşayan ve şu an evli olan Dilara G'nin babalık davası açmasının ardından, gazeteci Dündar, "Adli Tıp'tan gelen DNA raporu biyolojik baba olmadığımı kanıtladı" ifadelerini kullandı.

Duyggg

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, yaşanan son gelişmeler ardından şunları söyledi: "Ben Metin Akpınar’dan önce Uğur Dündar’ı öğrenmiştim. 2008’den beri bildiğim bir konu bu. Kimsenin itibarıyla oynamamaya çalıştık senelerce. Ablamın davası 2 yıldır sürüyor. Ablamı ifşa etmediğim gibi Uğur Dündar’ı da ben ifşa etmedim. Kendisinin açıklamasını gördüm ama ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz. Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz. Elbette bu konuyu kanıtlayacağız annem de ortaya çıkarsa. Kendisi annemle birlikteliğini de inkâr etmiş."

Muhabir: SERKAN BAYAR