17:53 Spor

SON DAKİKA.. Gençlerbirliği'ne net bir skorla deviren Göz Göz Göztepe, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu. Sarı-Kırmızılı taraftarların şampiyonluk coşkusu görülmeye değerdi.

17:49 Özel Haberler

Athletic Bilbao'nun yıldızı Nico Williams, kendisine karşı ırkçı tezahüratlarda bulunan Atletico Madrid taraftarlarıyla ilgili olarak, "Her yerde aptal insanların olduğunu biliyorum ama bu değişmek zorunda" dedi.

17:48 Özel Haberler

Chelsea Teknik Direktörü Pochettino, "VAR, bence için İngiliz futboluna zarar verdi, futbolun imajına da zarar verdi. Attığımız veya yediğimiz gollerde inanılmaz hatalar vardı" dedi.

17:45 Özel Haberler

Milan CEO'su Furlani, "Oyuncumuz seneye de burada kalacak ve uzun süreli mukavele imzaladı. Onun peşini bıraksınlar. Zaten burada kalmak istiyor" açıklamasında bulundu.

17:45 Özel Haberler

Norveç'in Arktik takımadası Svalbard'a giden bir turist, morsa çok yaklaştığı için 1.100 dolar para cezasına çarptırıldı.

17:30 Özel Haberler

West Ham'ın yıldızı Lucas Paqueta, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili olarak, "City geçen yaz döneminde de beni istemişti. Önce sezonu bitirelim. Sonrasına bakarız" diye konuştu.

17:29 Magazin

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, ağlarken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Hailey ve Justin'in evliliklerinin sallantıda olduğu iddiaları yeniden alevlendi.

17:28 Özel Haberler

Henüz 16 yaşında olan Chido Martin Obi, Arsenal alt yapısında inanılmaz istatistiklere imza atıyor. Teknik heyet ve yönetim, onun durumunu yakından takip ediyor. Üzerine titriyorlar.

17:23 Özel Haberler

Brighton forması giyen Kaoru Mitoma ile Arsenal, Manchester City ve Manchester United ilgileniyor. Japon futbolcunun ise bu 3 takıma da sıcak baktığı konuşuluyor.

17:08 Yaşam

Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.