Murat Kurum, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, manipüle edilen anketlerin yapıldığını ve CHP'nin manipülasyonlar yapacağını iddia etti. Kurum, para sayma görüntüleriyle CHP'yi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, CHP'li belediye başkanına yakın kişilerin parti binasında saatlerce para saydığını ve mal varlığını kaçırdığını iddia etti. Kendi anketlerine göre seçimi kazanacaklarını belirten Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığı beyanına ilişkin de eleştirilerde bulundu.

Özgür Özel:''Adaylığımı dayatmayacağım, günü gelince CHP’nin bir adayı olacak'' Özgür Özel:''Adaylığımı dayatmayacağım, günü gelince CHP’nin bir adayı olacak''

Kısacası, Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak manipüle edilen anketler olduğunu ve CHP'nin manipülasyon yapacağını söyledi. Ayrıca, para sayma görüntüleriyle CHP'yi ve İmamoğlu'nu hedef alarak mal varlığını gizlemekle suçladı. Kendi anketlerine göre seçimi kazanacaklarını ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ