Audi A8 iade edildi: Zülfü Livaneli'nin 'makam aracı' sözleri dikkat çekti! Audi A8 iade edildi: Zülfü Livaneli'nin 'makam aracı' sözleri dikkat çekti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Cumhuriyet Meclisi'nde düzenlediği konuşma sırasında tatlı sert anlar meydana geldi. İzleyenleri güldüren Tatar-milletvekili 'tartışması' sosyal medyanın da gündemine girdi.

TATAR: KIZMA BANA


Milletvekilinin açıklamalarında çok fazla detay vermemesinden şikayet ettiği Ersin Tatar, "Fazlasıyla detay veriyor" derken, milletvekili ise "Nedir detay. La siz zannedersiniz bu memlekette siz imparatorsunuz. La biz neyik burada" ifadesini kullandı. Vekilin tepkisine karşılık olarak Ersin Tatar ise "Ne bağırırsın bana burda. Kızma bana" cevabını verdi.

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırırken, bir X kullanıcısı "KKTC meclis oturumlarını seyretmek ayrı bir zevk, bizim meclisten daha heyecanlı" paylaşımında bulundu. Bir başka kullanıcı ise paylaşımında, "Canın mı sıkılıyor? Aç KKTC Meclis TV'yi neşen yerine gelsin" dedi.
 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL