Şu sıralar Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli'nin eski sevgilisi Raffaella Fico, İtalya'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İlk erkek arkadaşının dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu açıklayan model ilk aşkıyla ilgili konuştu. 

Rafaell, ilişkilerinden bahsetti ve "20'li yaşlarımın başındaydım. Bir etkinlik için Sardunya'ya gitmiştim. Orada onunla tanıştım. Bana yaklaştı ve benimle flört etmeye başladı. Birbirimize numaralarımızı verdik ve hikaye böyle başladı. Aslında o zaman Ronaldo'yu tanımıyordum. Menajerimle oturuyorduk. Menajerim 'Bakın kim var' deyince dikkatimi çekti. Kalbimde taşıdığım güzel ve yoğun bir hikaye. O benim ilk erkek arkadaşımdı." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo Birthday 1200X834

Rafaell, daha önce de verdiği röportajda Ronaldo için "11 aydır Cristiano'ya delicesine aşığım. O normal, basit ve sakin bir çocuk." demişti.

Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

Muhabir: DEMET SAROVA