West Ham United 2 Liverpool 2

Liverpool kaybettiği 2 puan sonrasında şampiyonluktan tamamen kopmuş oldu.

Kayıp puanlar takım üzerinde herkesin moralini bozmuşa benziyor.

Mohamed Salah, Liverpool'un Londra Stadyumu'nda West Ham ile 2-2 berabere kaldığı maçta sahaya çıkmaya hazırlanırken Jurgen Klopp ile hararetli bir tartışma yaşadı .

Mısırlı forvet, sakatlığından bu yana ve kulübün Çarşamba gecesi Merseyside derbisindeki yenilgisinin ardından Liverpool için her zamanki yüksek standartlarında performans gösteremediği için bu maçta yedek kulübesine bırakıldı .

Salah, West Ham'ın beraberlik golünün ardından sahaya çıkmaya hazırlanıyordu ve Klopp, kollarını kaldıran forvetle konuşmak için oraya gitti ve uzaklaşan menajeriyle konuşmaya devam etti, ardından Darwin Nunez sakinleşmesini söyledi. 

Maçtan sonra TNT Sports'un takasta neler söylendiğini söyleyip söyleyemediği sorulduğunda Klopp şunları söyledi: "Hayır.

İngiltere Premier Lig'de sezonun en iyileri için adaylar belli oldu İngiltere Premier Lig'de sezonun en iyileri için adaylar belli oldu

"Ama soyunma odasında zaten konuştuk ve benim için bu iş bitti."

Liverpool, Tottenham ile karşılaşacak lider Arsenal'in iki puan gerisinde, üç maç kala üçüncü sırada yer alırken, Manchester City ikinci sırada ancak eksik  iki maç var.

Liverpool'un şampiyonluk umutları sona ermiş gibi görünüyor; Kırmızılar, yarışa geri dönmek için şampiyonluktaki rakiplerinin her ikisinin de hata yapmasına bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ