Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son olarak ise ablasının babasının da Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Isparta'da yaşayan ve şu an evli olan Dilara G'nin babalık davası açmasının ardından, gazeteci Dündar da "Adli Tıp'tan gelen DNA raporu biyolojik baba olmadığımı kanıtladı" diyerek kendini savunmıuş ve konuyla ilgili açıklamalar yapmıştı. 

Bugün yepyeni bir iddia magazin gündemine düştü. Magazine dair sırları ifşa etmesiyle bilinen şarkıcı ve yazar Onur Akay, Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarının annesi Suphiye Orancı olayıyla ilgili yeni bir iddiada bulundu.

66222396E0778127

DİLARA G.'NİN BABASI ÇIKIP ERKEK GİBİ KENDİ SÖYLESİN

Akay, Suphiye Orancı’nın kızlarından Songül’ün babasının, rahmetli şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu söyledi.  Bilal Özcan, Onur Akay’ı aradığını ve aralarında geçen konuşmayı aktardı ve şu ifadeleri kullandı: “Bilal ağabey, Ferdi Bey'in cin*sel eğilimini çok iyi biliyorum ama yazdığım haber doğru. Uğur Dündar’la adı anılan Dilara G.’nin babasını ise yazmayacağım, kendi çıksın erkek gibi 'Babası benim' desin.” dedi.

Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde tarih yazdı: Zehra Güneş'ten destek geldi! Ebrar Karakurt, Rusya Ligi'nde tarih yazdı: Zehra Güneş'ten destek geldi!

Ferdi Özbeğen, 2013 yılında vefat etmişti.

Muhabir: DEMET SAROVA