İki gün üst üste stadı tıklım tıklım doldurdu Fenerbahçe taraftarı. Adil Rekabet’i sahasına kazıyan, isyanını kongrede dile getiren, büyükmbir beraberlik ve büyünleşme gösteren camia Demirspor’u konuk ederken Süper Kupa’ya U19 ile çıkacağını ve maçı oynamayacağını, Türkiye Kupasına ise 2 sezon ara vereceğini açıkladı.

Milli aralardan dönüş maçları hep zor olur. Üzerine 5 oyuncunun sakatlığı eklendiğinde ekstra zorlaşıyor her şey.
Zajc ve Krunic orta sahası üretken değil ama çalışkandı bu akşam.
İlk yarı 2.08 gol beklentisi ve 2 direkten dönen top vardı. Bu istatistik maçı 3-4 farklı Fenerbahçe lehine gösterse de İrfancan Eğribayat’ın affedilmez hatası ile 1-1 ile içeri girildi.
Haftalar sonra duran top golü attı İsmail Kartal’ın takımı. Szymanski’nin ölümcül presleri ve Tadic - İrfan’ın oyun aklı üstün oyunun önemli sebeplerindendi.
Kısıtlı kulübe hamlesi olan İsmail hoca aynı kadro ve daha baskılı başlattı takımını.
Kafasıyla, ayağıyla asist yapan İrfan Can Kahveci bu sefer “aklını ve ellerini” kullanıp Edin Dzeko’ya golü attırdı. O hızlı taç atışı tamamen oyun görüşüyle ilgili.
Kaliteli futbolcularla kaliteli goller atılıyor.
Dusan Tadic kaptığı topu orta sahadan atığı gol ile taçlandırdı. Başka bir seviye kral.
Adana Demirspor tekrar 3-2 ‘ye getirdi skoru ama bu sezon için hep yazdığım, pes etmeyen mücadeleci Fenerbahçe golü yine bulup farkı 2’ye çıkardu Siuu golcü Serdar Dursun’la.
Haftalardır düşük formla oynayan Szymanski bu hafta vitesi ciddi şekilde yükseltti. Asisti ve oyundaki çabasına bitmez tükenmez enerjisini de eklemeyi unutmayalım.
Günün sonunda tüm şer odaklarına kafa gösteren, dimdik ayakta duran tüm camia koca bir tokat attı şer odaklarıma ve şampiyonluğu istediğini bu defa Kadıköy’deki iyi oyun ve iyi taraftarla gösterdi.
Arda Kardeşler’e gelince.
Maçın henüz 5. dakikasında uyarmaya başladı Demirspor’luları. Zaman geçirmeyin diye! Kart vermedi. Balotelli’nin şiddetli itirazlarına göz yumdu. Fenerbahçe 3-2 öndeyken ise kaleci İrfan Can’ın hemen başına dikildi! Bence önemli bir durum bu. Genel anlamda standart bir maç yönetti.
Maçın Üçlüsü
Szymanski - Tadic - Djiku