Son günlerde adından sıkça söz ettiren AK Parti İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı, gündemi yine meşgul etti. Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakoz yemeğini paylaşmasıyla büyük bir dikkat çeken Bursalı, bu kez de alkollü bir mekanda görüldü. Bursalı'nın alkollü bir mekanda bulunması, sosyal medyada geniş kapsamlı bir tartışma başlattı.

Şebnem Bursalı, gündeme dair şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç alışık olmadığım bir yemeği paylaşmam, kamuoyunda haklı tepkiye sebep oldu. 30 yıllık gazeteci geçmişim ve şu an milletvekili olarak, bugüne kadar sosyal medya paylaşımlarımda yapmadığım bu hatadan dolayı tüm kamuoyundan özür dilerim. Partimden ve Cumhurbaşkanımızdan dolayı üzüntüm sonsuzdur.

Sinan Ateş cinayeti iddianamesi tamamlandı! Sinan Ateş cinayeti iddianamesi tamamlandı!

Kötü niyet taşımayan ve herhangi bir ücret ilişkisi bulunmayan yiyeceklerle ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, gündemi değiştirmeye çalışanları anlıyorum! İstanbul'da yaşanan trajik olaya dikkat çekmeyenlerin, niyetlerini anlıyoruz."

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı bu kez de alkollü mekanda görüldü. Bursalı, eğlence mekanında Çav Bella şarkısına eşlik ederken dikkatleri çekerken, yanındaki puro içen erkek yerinde duramıyordu.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ