Nasıl öldükleri asla bilinemeyecek Nasıl öldükleri asla bilinemeyecek

Olay, Las Vegas'taki Valley Lisesi'nin kafeteryasında perşembe günü meydana geldi. Bir öğrenci, Kasım 2023'ten bu yana Clark County Okul Bölgesi'nde yedek öğretmen olarak görev yapan Re'Kwon Smith adlı öğretmene "nigga" (zenci) diyerek sataştı. Sinirlerine hakim olamayan öğretmen, öğrencisini yumruklarla yere serdikten sonra tokat atmaya devam etti. Bir süre yerden kalkamayan öğrenci, arkadaşlarının yardımıyla ayağa kalktıktan sonra öğretmenine karşı ırkçı hakaretler etmeyi sürdürüp kahkaha attı. 

O anları izleyen diğer öğrenciler video kaydı aldı. Olayın yayılması sonrası hem öğretmen hem de öğrenci polis tarafından gözaltına alındı. Görüntülerin delil olarak kullanılacağı öğrenildi.


ÖĞRETMENİN BAŞI FENA YANACAK

Yerel polis, öğretmen Smith'in bölgenin yedek öğretim havuzundan çıkarılacağını ve bölgede öğretmenlik yapma hakkının alınacağını duyurdu. Mahkeme kayıtlarına göre Smith darp, okul mülkünde bir okul öğrencisine saldırı, devlet okulu öğrencisine bedensel zarar vermekle tehdit etme ve bir öğrencinin okula gitmesine müdahale etme gibi çok sayıda suçlamayla karşı karşıya.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ