Gonca Vuslateri, geçen ekim ayında hamile olduğunu açıklamıştı. 7 aydır birlikte olduğu sevgilisiyle mutlu bir ilişkisi olduğunu belirten Vuslateri, anne olmayı istemediğini ancak bu durumu kabul ettiğini söylemişti. Ünlü isim minik kızını kucağına aldı. Vusalteri'nin yakın dotu Başak Sayan yaptığı paylaşımla doğum haberini duyurdu. Vuslateri ve eşi kızlarına Asya ismini verdi.

Q2 S C E G8 Ld U Cr6 I Yd Fq405 Q

Ünlü isim hamileliğini açıkladığında sevgilisinin ünlü olmadığını ve onun hakkında konuşmayacaklarını belirtmişti. Sonrasında ise devlet memuru olan sevgilisiyle evlendiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

Ekran Resmi 2024 03 20 16.58.30

Semiha Yankı yaşıtlarını topa tuttu: 'Gençler bize de yürüyor ama...' Semiha Yankı yaşıtlarını topa tuttu: 'Gençler bize de yürüyor ama...'

''SESSİZCE DAĞILABİLİRİZ''

Vuslateri şu ifadeleri kullandı; ''Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.
Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. :) en çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu.
Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti is over:) yani.. sessizce dağılabiliriz.''
 

Muhabir: DEMET SAROVA