Önceki gün gece, Fatih Seyid Ömer Mahallesi Miralay Hasan Sokak'ta meydana gelen olayda, Zehra Taşkan isimli kadın, aynı evde yaşadığı erkek arkadaşı Fırat Kalburcuoğlu ile bir tartışma yaşadı. Tartışma sokağa taşındı ve iddiaya göre, Kalburcuoğlu tartışma esnasında Taşkan'a küfür etti. Bunun üzerine Taşkan, elindeki bıçakla erkek arkadaşını yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralı Kalburcuoğlu hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatırken Taşkan'ı gözaltına aldı. Taşkan, emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olayı gören bir tanık, "Oğlum dışarıda siparişteydi, ben içerideydim. Bir ses duydum, parktan gelen sesler olduğunu düşündüm. 15-20 dakika sonra iki kadın dükkana girdi. İçeri giren bir kadın, 'kapıyı kapat, bir kadın birisini bıçaklamış, yerde yatıyor. Kadın elindeki bıçakla sağa sola saldırıyor' dedi. Ambulans ve polis geldi" dedi.

Bahar temizliği enerjiyi yeniliyor! Bahar temizliği enerjiyi yeniliyor!

Yaralıya müdahale eden bir başka tanık ise, "Kan oluk gibi akmaya başladı, ciddi bir yaralanma olduğunu düşündüm. Tampon yapmak için indim. Kadın çığlık atıyordu, ne dediğini anlamadım. Kadın bize de bıçak çekti, bırakın dedi. Ben polise kadının cebinde bıçak olduğunu söyledim. Ben insanlık görevimi yaptım. Olayın zanlısını ben gösterdim"

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA