Beyoğlu bayramı Haliç'te kutladı Beyoğlu bayramı Haliç'te kutladı

Ev Temizliği - Kısıklı Temizlik

Tüm Zeminlere Sihirli Dokunuş

Fakir Magic Ahşap ve Yüzey Temizleyici, ahşap ve sert yüzeylerin günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor. Ürün yüzeylerde etkili temizlik sağlarken, zemine ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor. Durulama ve kurulama gerektirmeyen Fakir Magic, aynı zamanda doğal parlaklık vererek evlere dekoratif şıklık da katıyor. Ahşap yüzey, laminant parke ve tüm sert zeminlerde güçlü temizlik çözümleri sunarken, iz ve yapışkanlık hissi bırakmadan yüzeyi koruyor. Ayrıca hoş kokusu mekana ferahlık veriyor ve evin enerjisini değiştiriyor.

Halı ve Koltuklarda Bahar Havası

Halı ve koltuklar evlerde en yoğun kullanılan ve kiri en fazla tutan eşyalar arasında yer alıyor. Fakir Halı ve Koltuk Şampuanı, halıları, koltukları tertemiz yaparken, kışın bohemini atarak baharın ferahlığını evlere getiriyor.

Elde kullanım için uygun olan çeşidi ile yıkadığınız halılarda ve döşemelerde durulama, fırçalama işlemlerine gerek kalmıyor. Üründen elde edilen köpük, sünger veya bez yardımı ile zemine eşit olarak yayılarak kuruyuncaya kadar bekletiliyor. Halıyı fazla ıslatmadan gerçekleştirilen işlemin ardından, elektrikli süpürge ile zemin süpürülerek derinlemesine temizlik sağlanıyor. İstenilen sıklıkta, güvenle kullanılabilen ürün, oluşan kuru köpük ile kiri ve lekeyi kolayca temizliyor, evlerde bahar havası estiriyor.     

Makineler için üretilen şampuan ise tüm halı yıkama makinelerinde kullanıma uyum sağlarken, halı ve döşemelerde kirden, tozdan, lekeden eser bırakmıyor. Ürün, halı ve döşemelere derinlemesine hijyen ve parlaklık getiriyor. Ağır lekeli bölgelerde su ve şampuan karışımını leke üzerine uygulayıp, 5 dakika bekledikten sonra, makine ile normal temizleme işlemi yapılabiliyor.

Saruhan Kimya markası olan Fakir Hijyen Ürünleri, geleneksel ve online satış kanallarından kolayca tedarik edilebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ