Dünya çapında üne sahip olan sosyal medya fenomeni Demi Rose, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'yi tercih ettiği tatil için Bodrum'u seçti. 29 yaşındaki ünlü isim, geçen yıl Kapadokya'da tatil yapmış ve etkileyici pozlar vermişti. Bu kez Bodrum'a gelen Demi Rose, Instagram'da 19.7 milyon takipçisi olduğunu belirterek Bodrum'a hayranlık duyduğunu ifade etti.

Gizem Karaca'dan itiraf: 'İyi öpüştük diyemiyorsun, o neydi ya diyemiyorsun' Gizem Karaca'dan itiraf: 'İyi öpüştük diyemiyorsun, o neydi ya diyemiyorsun'

Seyahatlerinin çok olduğunu ve dünyanın birçok yerinde denize girdiğini dile getiren Rose, Bodrum'a ayrı bir hayranlık duyduğunu söyledi. Mavi Tur deneyiminden çok etkilendiğini belirten ünlü fenomen, Bodrum'u ömür boyu yaşamak isteyeceğini dile getirdi.

Kapadokya'da Türk yemekleriyle tanıştığını vurgulayan Demi Rose, şimdi Türk yemeklerinin tadını doyasıya çıkardığını ve özellikle hamur işlerinin harika olduğunu söyledi. Türkiye'ye tekrar gelmeyi düşündüğünü belirten 29 yaşındaki Demi Rose, "Türkiye'nin güzelliklerinden ve lezzetlerinden çok etkilendim" dedi.

"En çok İstanbul'u merak ediyorum. İngiltere'de İstanbul'a tatil için gelen arkadaşlarım İstanbul'u öve öve bitiremediler.


En kısa zamanda İstanbul'a geleceğim. Özellikle Adaları çok merak ediyorum" diye belirten Demi Rose, İngiliz medyasına verdiği son röportajda biseksüel olduğunu açıkladı.

Tam adı Demi Rose Mawby olan ünlü fenomen, "Kızları erkeklerden daha çok sevdiğim bir dönemden geçtim. Artık erkeklerden daha çok hoşlanıyorum. Duruma göre değişir" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ