Hayati bölgesine isabet almış! Okul müdürünün en net vurulma anı ortaya çıktı Hayati bölgesine isabet almış! Okul müdürünün en net vurulma anı ortaya çıktı

Yerel seçimlerin ardından birçok il ve ilçede oyların yeniden sayılması için YSK'ya yapılan itiraz başvuruları arasında Isparta'nın Serinkent ilçesi de bulunuyordu. MHP adayı Hüseyin Baykal, AKP adayı Kadir Heybeli'yi 61 oy farkla geride bırakarak belediye başkanı seçilmişti. Ancak, bu durumun ardından, Sözcü'nün haberine göre, AKP Teşkilat Başkanı Musa Derin, MHP'li olduğu iddia edilen kişiler tarafından darp edildi.

Derin'in avukatı Şevda Aker Ölmez, şikayet dilekçesinde, "Şüphelilerin müvekkilimi tekmelediği ve vücudunun her tarafında morluklar olduğu belirtilmiştir. Öldürme kastıyla saldırdıkları, 'Anasını s.... çocuğu, senin avradını s..., Seni burada yaşatmayacağız, öldürmeye geldik' gibi ifadelerle de saldırılarının ciddiyeti gözler önüne serilmiştir." dedi.

Senirkent Devlet Hastanesi'nden alınan raporda da, AKP'li Derin için "Hayati tehlike olabilecek bulgular tespit edilmiş, sol göz çevresinde belirgin şişlik ve morluklar, burunda kırık ve morluklar ile kafasında kesikler olduğu" ifadelerine yer verildi.

MHP Senirkent İlçe Başkanı Akın Güler, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Kendi kurdukları tuzakta boğulup giden insan müsveddeleri, ar damarı çatlamış insanlar, yüzü olmayanlar." diyerek olaya tepki gösterdi. Güler, "Yaşanan talihsiz olaylar, ilçemizin huzurunu, kardeşliğini ve barışını zedelemeye çalışanlar, amaçlarına ulaşamayacaklar." şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ