Centilmen, son dönemin merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Netflix yapımı olan ve yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı Centilmen filminin senaryosunu ise Deniz Madanoğlu yazdı. 

CENTİLMEN KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy, Centilmen filminde bir jigoloyu canlandıracak. Filmdeki adının Saygın olacağı öğrenildi. Centilmen filmi de Saygın adlı jigolonun bir doğum günü partisinde tanıştığı Nehir'e aşık olmasını konu edinecek. Saygın'ın Nehir'e aşık olması hayatını da tamamen değiştirecek. 

Çağatay Ulusoy, Centilmen filmindeki karakteri için saçlarını da uzatmış durumda. Şu ana kadar film hakkında ortaya çıkan detay bu kadar.

CENTİLMEN OYUNCU KADROSU

Centilmen filminin oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin başrolde yer alıyor. Yine Şenay Gürler, Haki Biçici, Lale Başar ve Nazlı Bulum gibi isimler Centilmen filminin kadrosunda yer alacak.

CENTİLMEN NETFLIX YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Centilmen filminin Netflix tarafından Aralık ayında yayınlanması bekleniyor. Kulislerden şu ana kadar sızan bilgiler bu yönde.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Boşnak ve baba tarafından Bulgaristan göçmenidir. 

İstanbul Üniversitesi orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde okuyan Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasının birincisi oldu. Daha sonra Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldı. 

ADINI FERİHA KOYDUM DİZİSİ İLE BAŞLADI

2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisiyle ekranlarda boy göstermeye başlayan Çağatay Ulusoy, bu diziyle popüler oldu. Aynı sene içinde Anadolu Kartalları filminde yer aldı. 

MEDCEZİR'DE BAŞROL OLDU

Daha sonra ise bir döneme damga vuran dizilerden olan Medcezir'de Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde yer aldı. 2 sezon süren dizinin reytingleri de hep üst sıralarda yer aldı. 

2015 yılında Leyla Lydia Tuğutlu ile beraber Delibal filminde oynadı. 2016-2017 sezonunda ise Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakteriyle hafızalara kazındı.

Bu dönem sonrasında daha çok dijital medyada boy gösteren Çağatay Ulusoy önce Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız, daha sonra ise Blu TV'de Yeşilçam dizilerinde oynadı. Yine Netflix'te yayınlanan Kağıttan Hayatlar filminde başroldeydi. 

2023 yılında da Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde Peyami karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. 

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

1.90 boyundaki Çağatay Ulusoy'un normal kilosu 81'dir. Ancak zaman zaman yer aldığı projelere göre kilo alıp, verdiği bilinmektedir.

EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okudu. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, kariyerine bu mecrada devam etme kararı aldı.

KAN PARASI FİLMİYLE KARİYERİ BAŞLADI

2016 yılındaki Kan Parası filmiyle kariyeri başlayan Ebru Şahin, İstanbullu Gelin, Yasak Elma dizilerinde de rol aldı. Ancak bu yapımlarda başrol değildi. Daha çok konuk oyuncu ve yardımcı rollerde gördüğümüz Ebru Şahin, kariyerinde tanınırlılık için 2019 yılına kadar bekledi.

HERCAİ DİZİSİYLE HERKES TANIDI

2019 yılında Hercai dizisinde başrol olan Ebru Şahin, burada canlandırdığı Reyyan karakteriyle herkes tarafından tanındı. Hatta bu dizideki rolüyle birçok ödülün sahibi oldu. 2020 yılında düzenlenen 46. Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu ve Yıldızı Parlayanlar ödüllerini aldı.

KARİYERİNDE TAM GAZ İLERLİYOR

Bu dizi sonrasında Şuursuz Aşk filminde İsmail Hacıoğlu ile başrolde yer aldı. 2021-2022 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan Destan'da Akkız oldu. 2023 yılında ise Star TV'nin projesi Yüz Yıllık Mucize adlı dizide Harika karakteriyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Ebru Şahin, 1 Temmuz 2022 tarihinde basketbolcu Cedi Osman ile Makedonya'da evlendi.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Ebru Şahin'in boyu 1.69'dur. Kilosu ise 56'dır.

EBRU ŞAHİN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2023 – Yüz Yıllık Mucize
2021 – Destan
2019 – Hercai
2018 – Kan Parası (Sinema)
2018 – Yasak Elma
2017 – Fazilet Hanim ve Kızları
2017 – Babam (Sinema)
2017 – Savaşçı
2017 – İstanbullu Gelin

Editör: Orhan Duman