17 yaşındaki Angel Kenmore, 30 Nisan 2023 gecesi ailesiyle birlikte Las Vegas'taki evlerinin bahçesindeyken parlak bir ışığın yere çarptığını ve dev bir yaratık gördüğünü iddia etmişti. Diğer tanıklar da parlak ışığı gördüklerini ve bunun bir polis memurunun vücut kamerası görüntülerine yansıdığını bildirdi.

911'e yapılan uzaylı ihbarı sebebiyle bütün aileyle dalga geçildi. Kenmore Ailesi, gördüklerini iddia ettikleri şeyin çizimlerini bile yaptılar ve bunu medyayla paylaştılar.

BANA BAKIP HIRLADI

Şiddet görüntüleri ortaya çıkmıştı: Rapçi P. Diddy sessizliğini bozdu! Şiddet görüntüleri ortaya çıkmıştı: Rapçi P. Diddy sessizliğini bozdu!

Milyonlarca kişi onlarla alay ederken bazı UFO tutkunları evlerine geldi. İlgi o kadar arttı ki mülkün etrafına "İzinsiz girilmez" tabelası asıldı. Angel Kenmore, yaklaşık 1 yıl sonra açıklamalarda bulundu.

Genç adam, "Hareket ediyordu ve nefes alıyordu. Sanki bana bakarak bir şey yapmak istiyormuş gibi sinirlenmişti. Hırladığını hatırlıyorum. Başlangıçta onun uzaylı olduğunu düşünmüştüm. Artık bir iblis olduğuna inanıyorum. Hareket edemiyordum ve yaklaşık 30 saniye adeta felç kaldım. İnsanlar ne isterlerse düşünsünler" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ