Başrolünü Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” 14 Şubat'ta GAİN’de izleyiciyle buluşmuştu.

1703228479 N S 7323 Enhanced N R Kopya

Yarın Yokmuş Gibi'nin tanıtım videosu Times Meydanı’ndaki dev ekranda yayınlandı. 4 bölümden oluşan “Yarın Yokmuş Gibi”de bir röportaj vesilesiyle tanışan genç oyuncu Manolya ve deneyimli gazeteci Hakan’ın yolları bir tesadüf sonucu tekrar kesişir. İkili, dürüst ve açık bir iletişim kurmanın yollarını ararken bunun aslında hiç de kolay olmadığını fark ederler. Birlikte geçirdikleri kısa ama yoğun zaman zarfında ön yargılarıyla yüzleşirken birbirlerine yaklaşımları da değişmeye başlar.

İnsan bazen hiç tanımadığı birine en derin sırlarını anlatıverir. Saklamadan, saklanmadan, bütün samimiyetiyle anlatır. Yarın yokmuş gibi anlatır hem de… Gece biter, sabah olur, geriye yalnızca kelimeler kalır…

Uraz Kaygılaroğlu'na sosyal medya linci: Kadın cinayetlerini hiçe saydı! Uraz Kaygılaroğlu'na sosyal medya linci: Kadın cinayetlerini hiçe saydı!

Ekran Resmi 2024 02 11 15.19.37

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i yıllar sonra bir araya getiren “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galası önceki akşam gerçekleşti. Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Büyüküstün “Çok değişik bir deneyim yaşadık. Bizim için set çok keyifliydi. Çok güçlü bir senaryoyla iyi bir iş çıkardığımıza inanıyorum” demişti.

F857Df36 1Ba5 4Bd7 Bb23 8B66Acf31576

Dizinin konusundan bahseden Halit Ergenç “Bu, bir politika yazarının bir oyuncuyla röportaj yapmasıyla başlayan bir hikâye… Bir gecede, birbirlerini tanıma sürecini izliyoruz” diye anlatmıştı. 

Muhabir: DEMET SAROVA