Brezilya Milli Takımı’nın ve Barça’nın eski yıldızı Dani Alves, Barcelona kentindeki bir eğlence merkezinin tuvaletinde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla 1 yılı aşkın süredir tutuklu. 

ARKADAŞI KONUŞTU

12 yıla kadar hapis cezasının yanı sıra 150 bin euro tazminat talep edilen ve bu ay içinde son duruşması görülen Alves hakkındaki karar önümüzdeki günlerde verilecek. 

Nelsson'la masaya oturulacak Nelsson'la masaya oturulacak

Dani Alves'in hapishanede zor günler geçirdiği bildiriliyor. Eski futbolcunun hücre arkadaşı Coutinho, Alves’in depresyonda olduğunu, kamu görevlilerinin yardımıyla ayakta kaldığını söyledi. 

Dani1 (1)

‘KENDİNİ KESEBİLİR’


Coutinho, “Cezaevi, intihar eğiliminde olan Dani için ciddi önlemler aldı. Güvenliğinin sağlanması için intiharla mücadele protokolü devreye sokuldu. Kendini keseceğinden veya çılgınca bir şey yapmaya çalışacağından veya buna benzer şeyler yapacağından korkuluyor. Duruşmanın ertesi günü protokol etkinleştirildi" dedi. 

Coutinho, Alves’in kefaletle serbest bırakılması halinde ülkesi Brezilya’ya kaçacağına yönelik iddialar için ise, “Doğru değil. Bunu reddediyor” ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: MUHAMMET ŞAHİNTAŞ