İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'da gerçekleştirilen "Mahzen-17" operasyonlarıyla ilgili bilgiler paylaştı. Bakan Yerlikaya, cezaevinde bulunan Ümit Değirmenci'nin elebaşılığını yaptığı organize suç örgütünün operasyonlarla çökertildiğini ve elebaşının yönettiği örgüt üyesi 40 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Paylaşımında, suçta kibirlenenlere, halkın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacaklarını vurgulayan Bakan Yerlikaya, emniyet güçlerinin çalışmaları sonucunda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret gibi suçları işlediğinin tespit edildiğini ifade etti.

Eski Bakan Bekir Aksoy, hayatını kaybetti! Eski Bakan Bekir Aksoy, hayatını kaybetti!

Operasyonlar neticesinde 23 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği, uyuşturucu madde, fişek, telsiz, çelik yelek, döviz ve Türk lirasına el konulduğunu da belirten Bakan Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA