Ölen Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin yerine kimin geçeceği belli oldu! Ölen Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin yerine kimin geçeceği belli oldu!

Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş, Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı ölümlü kazayla ilgili sansüre uğradığını ifade ederek ses kayıtlarını paylaşmıştı. Rojda Altıntaş DHA'dan istifa ettiğini duyurdu.

Rojda Altıntaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kazada bir kişinin yaşamını yitirdiğini ve bu olayın haber yapılmaması için Demirören Ailesi'nin devreye girdiğini belirtmişti. DHA muhabiri Rojda Altıntaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda istifa ettiğini açıkladı.

ROJDA ALTINTAŞ'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA

"Demirören Haber Ajansı ile olan ilişkim sona ermiştir. İstifa ettim. 27 yaşında bir genç kadın muhabir olarak, yaşadığım bu sürecin ne kadar zor olduğunu anlatmak benim için gerçekten güç. Bu süreçte bana destek olan ve güvenen herkese içtenlikle teşekkür ederim. Artık mesleğimi daha doğru ve etik bir şekilde sürdürebileceğim yeni yollar arayacağım. Saygılarımla," 

Kaynak: Haber merkezi