Geçen aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan ve beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın, en son sevgilisinin kendisini darp ettiği haberleriyle adından söz ettirmişti. Taşkın şimdi ise Gökhan Çınar’ın YouTube programı Katarsis'e konuk oldu. 

Edbt Z K L Bka4 Em H X5Z Hxw

"AYAKKABIMI YALAMAK İSTİYORLAR"

Hayatıyla ilgili konuşan fenomen, kendisinden istenenleri şöyle sıraladı; "Çorap almak isteyen oluyor. İç çamaşırı almak isteyen oluyor. Giydiğim ayakkabıyı yalamak isteyen oluyor. Çiğnediğim sakızı almak isteyen oluyor. Kimi normal görüşmek istiyor. Benim başka bir erkekle yaşadığım cinselliği görmek isteyen oluyor. Köle muhabbetleri falan var" 

Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti!

Merve Taskin Fenomen Small

"BUNU BEN ZORLA YAPMIYORUM"

"Sen bir teşhirci olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna ise, "Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum. Ben teşhirciysem, teşhire maruz kalmayı tercih ediyorlar." şeklinde yanıt verdi. 

Muhabir: SERKAN BAYAR