Seçimde kaybetti, aşkta kazandı: İbrahim Tatlıses evleniyor! Seçimde kaybetti, aşkta kazandı: İbrahim Tatlıses evleniyor!

Mücevherat sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren bu prestijli etkinlik, 5 Ekim 2023 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açtı ve 8 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. Fuarda dünyanın dört bir yanından katılan sektör profesyonelleri tek bir platformda bir araya geliyor. Ekonomik anlamda büyük bir etkiye sahip olan bu etkinlik, iş görüşmeleri ve anlaşmalarıyla ihracata ve ekonomiye olumlu katkılar sağlayacak. Altın şallar, nadir pırlantalar, göz alıcı gerdanlıklar ve daha fazlası, "Istanbul Jewelry Show" adlı bu muhteşem etkinlikte sergileniyor.

50 BİN METREKAREYE KURULU

Geçtiğimiz yıl sektör, 5 milyar 855 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirdi ve bu yılın fuarı, sektörün tüm paydaşlarını uluslararası bir platformda buluşturmak için büyük bir heyecan yaşıyor. Organizasyon, Elmas Kule'nin sponsorluğunda gerçekleşiyor ve toplamda 50 bin metrekarelik alanda 140'ten fazla ülkeden gelen 27 bini aşkın sektör profesyoneline ev sahipliği yapıyor.

PIRLANTADAN GÜMÜŞE…

Model Kuyum Merkezi'nin desteğiyle gerçekleşen Buyers Lounge, altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ve aydınlatma gibi birçok ürün grubunu içeriyor.

Kaynak: Mehmet Yavuz Gayberi