Gölcük ilçesi D-130 Karayolu Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, araç önce refüjdeki demir korkuluklara çarptı ve karşı şeride geçti. Tanker, 150 metre boyunca duramayarak üstgeçit köprüsünün ayağına çarptıktan sonra park halindeki iki kamyonete çarptı.



Daha sonra karşı şeritten gelen bir hafif ticari araca çarparak çekici kısmı koptu ve D130 Karayolu'ndan karşı sokağa uçtu. Kazada tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, benzin ise yola saçıldı. Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.


Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırırken, polis ekipleri patlama riskine karşı D130 Karayolu’nun Yalova ve İzmit istikametini trafiğe kapattı ve çevredeki binalardaki vatandaşları tahliye etti.



Şehir merkezinden trafik akışı sağlanırken, itfaiye ekipleri patlama riskine karşı bölgeyi köpüklüyor. Gölcük sakinlerinden Aysel Sütlüce, "Polisler anons etti ve korkarak hemen dışarı çıktık.



Dünyaca ünlü markalar nasıl okunuyor? Birbirinden farklı aksanlarla marka isimleri... Dünyaca ünlü markalar nasıl okunuyor? Birbirinden farklı aksanlarla marka isimleri...

Kaza yapan tanker araçları ezmiş. Patlamaya karşı tehlike olduğu için evler tahliye edildi. Çok korktuk" derken, Ömer Çengel ise "Tanker 3 aracı çarpmış. Tankerden devamlı benzin akıyor. Polisler evi boşalttı. Şu an dışarıda bekliyoruz" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA