Türkiye lise müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesinin şokunu atlatamamışken bir şiddet haberi de İstanbul'un Maltepe ilçesinde yaşandı. Kızı eve geç geldiği için okula gidip güvenlik kamerası izlemek isteyen bir baba ortalığı savaş alanına çevirdi. Müdür ve yardımcısına saldırmaya kalkışan baba odanın kapısını tekmeledi. 

Bir baba, okul etkinliğine arkadaşlarıyla birlikte geziye giden kızı saat 17.00'ye dek eve gelmeyince İstanbul Maltepe'de bulunan Zümrütevler İlkokulu'na gitti. Sinirli baba direkt müdür ve yardımcılarının bulunduğu odaya yöneldi. Okulun kamera kayıtlarına bakmak isteyen baba isteği reddedilince deliye döndü.

'Denizler halkındır' hareketi başlıyor 'Denizler halkındır' hareketi başlıyor

Öfkeli baba okuldaki eğitimcilere küfür ve tehditler savurdu daha sonra ise okul koridorunda tansiyon gidere yükseldi. Müdür ve yardımcısı kapıyı kapatıp odaya girince veli kapıyı tekmeleye başladı.


Diğer öğretmenler ve görevliler araya girmek istedi fakat velinin sakinleşmeye niyeti yoktu, onları da karıştığına pişman etti. Veli, Eline sandalye alıp müdürün kapısını kırmaya çalıştı. Ardından okulun güvenlik görevlisi geldi, onun da işini yapmasına veliyle birlikte okula gelen bir kadın engel oldu.

Olay yerine polis çağrıldı, taraflar birbirinden şikayetçi olurken polis ekipleri okul önünde nöbet tutmaya başladı.
 

Kaynak: iha