İngiltere'nin önemli figürlerinden olan Kate Middleton, ocak ayında ameliyat olmuş ve ardından ortalarda görülmemişti ve merak konusu olmuştu. 

Middleton, Büyük Britanya'da 10 Mart'ta kutlanan Anneler Günü'nde "Son iki aydır verdiğiniz destek ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim"notunu düştüğü bir fotoğraf paylaştı. 

Cateee

Ancak fotoğrafın photoshop ile düzenlendiği, çocukların ellerinin duruşunun tuhaf olduğu, Kate’in parmağında yüzüğünün olmaması gibi sebeplerden sahte olduğu söylendi ve ajanslar fotoğrafı geri çekmişti. 

Kate Copy

Dünyayı ayağa kaldırmıştı! ABD'de yeni bir George Floyd vakası daha Dünyayı ayağa kaldırmıştı! ABD'de yeni bir George Floyd vakası daha

PRENSES ÖZÜR DİLEDİ!

İddiaların ardından resmi hesaptan bir paylaşım daha yapıldı ve Kate Middleton’ın ağzından “Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de ara sıra düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız aile fotoğrafının yol açtığı karışıklıktan dolayı özürlerimi iletmek istedim. Umarım kutlayan herkesin Anneler Günü çok mutlu geçmiştir. ” ifadelerine yer verildi. Ancak konu böyle de kapanmadı ve yeni söylentiler prensesin aldatıldığı için eşinden ayrılma hazırlığı içinde olduğu yönünde ilerledi. 

Bir Anda Kaybolmasi Soylentileri Beraberinde 16956098 2105 M

Dün ise İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Açıklamanın ne olacağı merak konusu olurken bir süredir ortalıkta görünmeyen Prenses Kate Middleton'ın öldüğü öne sürüldü. Dünya gündemine oturan Kate Middleton'dan haber geldi.

"MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU"

The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir mekanda alışveriş yaparken görüntülendi. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı. 

Söz konusu iddia ile ilgili görüntüler basına yansıdı ancak bu kez de videodaki kişinin prenses olup olmadığı tartışma konusu oldu. 

Muhabir: HANDE DURMAZ