ABD'de 34 yaşındaki Alexander Louie, aralarında 16 yaşındaki bir çocuğun da bulunduğu 30 ila 50 farklı erkek ve çocukla seks yaptığını itiraf etti. Üstelik bu kişilere "HIV (AIDS) pozitif" olduğunu söylemedi. Böylece onlara hastalık bulaştırdı. ofisi bir basın açıklamasında şunları söyledi.

Yetkililer, Ağustos 2023'te gizli bir dedektifin onunla çevrimiçi konuşmaya başlamasıyla Louie'yi araştırmaya başladı. Dedektif, onunla 15 yaşındaki bir çocukmuş gibi konuştu. Sapık adam, reşit olmayan bir çocuk numarası yapan dedektife çıplak fotoğraflarını gönderdi.

İLAÇLARINI KULLANMIYORDU

Arabasıyla 5 kişilik aileye defalarca çarptı! Arabasıyla 5 kişilik aileye defalarca çarptı!

İkili sonra buluşmaya gitti ve Emniyet güçleri, 34 yaşındaki adamı tutukladı. Ancak bu tutuklama, reşit olmayan bir çocukla girdiği cinsel diyalog sebebiyle yapılmıştı. Sonrasında adamın AIDS olduğu ve ilaçlarını kullanmadığı tespit edildi. Üstelik bugüne kadar cinsel ilişkiye girdiği kişilere bu durumdan bahsetmemişti.

Tahminen 30 ila 50 farklı kişiye hastalığı bulaştırdığı düşünülüyor. Üstelik bunlardan biri 16 yaşındaki bir çocuktu. Savcılık, adamı 30 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ