Whoopi Goldberg, çıkardığı yeni kitabında uyuşturucu geçmişini de gözler önüne serdi. Oscar ödüllü oyuncu, "İlk başlarda kokain aldığımda bir sorun yoktu. Sonra kokainin derin kuyusuna düştüm. Etrafımdaki hiç kimse bu konuda ne kadar çaresiz olduğumu anlamadı. Yaptığım işlerde daha özensiz davrandığımı fark ettim. Ancak dibe vurduğunuzu oldukça net bir şekilde kendinizi görmenizi sağlayan bir olay yaşadım. Sonrasında ise her şey değişti" itirafında bulundu.

Şiddet görüntüleri ortaya çıkmıştı: Rapçi P. Diddy sessizliğini bozdu! Şiddet görüntüleri ortaya çıkmıştı: Rapçi P. Diddy sessizliğini bozdu!

MERAK ETMEYİN ODA BENİM!

Goldberg, "Manhattan'da çok lüks bir otelde doğum günümü kutluyordum. Odadaki dolabın içine girdim ve kokain kullanmaya başladım. Tek başımaydım. Temizlik görevlisinin kapıyı çaldığını ve odaya girdiğini duymadım. Dolabın kapısını açtığında hem o hem de ben çığlık attık. Odanın benim olduğunu söylediğimde kadın dışarı çıktı. Ama tepkisini hiç unutamıyorum. Sonra aynaya baktım ve yüzümün her yerinde kokain olduğunu gördüm. Kendi kendime 'Kalk, dışarı çık ve hayatını düzelt' dedim. Sonrasında çok şükür ki bıraktım" satırlarına imza attı.

Kaynak: HABER MERKEZİ