Fatih Altaylı, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına çok sert bir şekilde tepki gösterdi. Altaylı, "Ben onun arkadaşı değilim, benden arkadaş diye bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın! Süleyman Bey'i ben zeki bir insan sanardım yanıldığımı gördüm. Zeki insanlar izlediklerini ve dinlediklerini anlar. Süleyman Bey yayını ya izlememiş ya izlediğinde anlayacak kapasiteye sahip değil." şeklinde konuştu.

İlk kez açıkladı! İşte Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosya İlk kez açıkladı! İşte Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosya

ASASAS

Ayrıca Altaylı, "Ben şunu düşündüm yayından sonra Süleyman Soylu'yu çok mu korudum acaba? Her şey Süleyman Soylu'ya bağlansın istemedim. Bu yayından olumsuz bir şey çıkarmak yanlış on ayda onun lehine ilk defa bir şey söylendi. Bu kadar net bir şeyi görmemek için gözünüzde kulağınızda problem var demek ki." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı: Süleyman Soylu'yu boşu boşuna milyonların izlemesine gerek  yoktu, AK Parti ve MHP genel merkezlerinde izlense yeterdi

Altaylı, Soylu'nun yayından sonra kendisini arayarak yayına katılan arkadaşlardan birinin açık yayın olduğunu söylediğini belirtti. Soylu'nun bu konuda düşünmek istediğini ifade ettiğini ve istediği gibi gelip anlatabileceğini dile getirdi. Altaylı, "Bizim ne korkumuz var ne çekincemiz var." 

Kaynak: HABER MERKEZİ