Altınok 10 milyon TL demişti, bakın Keçiören Belediyesi'nin borcu ne kadarmış? Altınok 10 milyon TL demişti, bakın Keçiören Belediyesi'nin borcu ne kadarmış?

Dilan Polat'ın lüks yaşam tarzının ardından cezaevine girişi ve burada yaşadığı deneyimler kamuoyunda geniş bir ilgi uyandırdı. Fenomen, cezaevinde fenalaştıktan sonra iki çocuğunu görmek istemiş, ancak aynı zamanda "Çocuklarım beni burada görsün istemiyorum. Cezaevi ortamıyla gözükmek istemiyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu sözler, büyük bir tartışma yarattı.

Gazeteci Fatih Altaylı ise Dilan Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialarla tutuklanmasının ardından bu sözlere büyük bir öfkeyle tepki gösterdi. Polat'ın tutumunu eleştiren Altaylı, konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Altaylı, "Bunların çocukları var... Bana ne lan, bana ne! Çocuklarını düşünüyorsan zaten bu işlere girişmezdin. 'Ben şunu yaptım ama çocuğum var, iyi ne güzel hayat!' dedin. Şimdi ne oldu, bana bir açıkla. Hiç acınacak bir tarafı yok bu işin. Garibanları dolandırırken iyiydi, şimdi birden bire baygınlıklar. Yazın yediğin hurmaları kışın bir tarafını tırmalar." şeklinde sert bir açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ