İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan Eros adlı kedi, aynı sitede yaşayan İbrahim Keloğlan tarafından geçtiğimiz yılbaşı gecesi tekmelenerek öldürüldü. Keloğlan’a hükmün açıklanmasının geri bırakılması şeklinde verilen 1 yıl 3 ay hapis cezası üst mahkeme tarafından bozulmuştu.

Adsız Tasarım(51)

Kararın bozulmasının ardından ilk duruşmada İbrahim Keloğlan bu duruşmada 'Kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.Hakkında yurt dışına çıkış yasağı verilen Keloğlan adli kontrol şartına tabi tutuldu.

Verilen bu cezalara itiraz eden hayvan severler cezanın hiç bir etkisinin olmadığını ve göstermelik olduğunu ifade etti.

Hande Subaşı ve Halil İbrahim Ceyhan “Bir Masaldı”nın provalarına başladı! Hande Subaşı ve Halil İbrahim Ceyhan “Bir Masaldı”nın provalarına başladı!

18 Mart'ta Cumhuriyet Savcısı, mahkemeye bir yazı göndererek gerekçeli karar yazıldıktan sonra karar aleyhine istinafa itirazda bulunacağını bildirdi. Dilekçede, "Usul ve yasaya aykırı hususlar içermesi kararın bozulması için istinaf yoluna gidilecektir" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ