Engin Altan Düzyatan ve Sedef Avcı ile başrolü paylaştığı Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisinin final yapmasının ardından yeni projeleri merakla beklenen Elçin Sangu imajını değiştirmişti.

Sangu yılladır uzun kullandığı saçlarını kulak hizasına gelecek kadar kısaltan oyuncunun yeni hali çok beğenilmişti. 

Elçinsangu (1)

Reklamların da ranan ismi olan Elçin Sangu, 4 yıllık iş birliği sürecinde çalıştığı markayı adeta zirveye taşıdı! Bir Kadın Ped markasının yüzü olan Elçin Sangu’nun reklam yüzü olduğu markası, ilk kez en güçlü rakibinin önüne geçti.

Elçinsangu (2)

İbrahim Çelikkol Zakkum Kardeşler’in en acımasızı olarak 'Gaddar'da! İbrahim Çelikkol Zakkum Kardeşler’in en acımasızı olarak 'Gaddar'da!

MARKANIN BAŞARISINI KATLADI

Güvenilen ünlüler listesinde her zaman sarsılmaz bir yer edinen Elçin Sangu reklam filminde 'Kız Sözü' mottosunu enerjik bir şekilde yansıtarak kampanyanın reklam dünyasında unutulmazlar arasında yer almasını sağladı. 4 yıl boyunca yoğun ilgi gören kampanya Elçin Sangu'nun benzersiz enerjisiyle adeta hafızalara kazındı ve markanın başarısını katladı.

Toplumsal konulara duyarlılığını her zaman ortaya koyan ünlü oyuncu, etkileyici projelere imza atarak kadınlara ilham verme ve destek olma amacını taşıdığını dile getirdi.

Muhabir: SERKAN BAYAR