Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık Mürsel Ataklı'nın (38), SEGBİS aracılığıyla katıldığı duruşma sürdü. Cumhuriyet savcısı, sanığın nikahlı eşini öldürdüğünün anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Maktulün ailesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları da sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Sanığın mahkemeye yardımcı olmadığını ve pişmanlık göstermediğini belirten ailenin avukatı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Sanık, eşinin başkalarıyla ilişkisi olduğunu iddia ederek, suçsuz olduğunu savundu ve pişmanlık duyduğunu ifade etti. Sanık avukatı, Gülten Ataklı'nın kocasını aldattığı iddiasıyla ek savunma yapmak için süre talep etti.

Rojda ve Bengisu İzmir'de kayboldu, Denizli'de görüldü! Rojda ve Bengisu İzmir'de kayboldu, Denizli'de görüldü!

Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi. 31 Temmuz 2023'te Sungurlu ilçesine bağlı Akdere köyünde yaşanan olayda, Gülten Ataklı silahla vurularak öldürülmüştü. Suçlanan polis memuru Mürsel Ataklı ise Samsun'un Havza ilçesinde yakalanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-AA