Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube’daki programında bu defa CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile iktidara yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’ün görüşmesini değerlendirdi.

Karagöz’ün gazeteci değil ‘troll’ olduğunu savunan Fatih Altaylı şı ifadelere yer verdi; Ona “Beyefendi Hüseyin Taha Karagöz’le görüşmeniz lazım” diye onu kim prezente ettiyse, kim CHP Genel Merkezi’ne getirdiyse, bu buluşmayı bu görüşmeyi kim ayarladıysa, kim empoze etti, kim istediyse hain odur.

Fatih Altayli Hakkinda 2 Yila Kadar Hapis Istemi

“O KİŞİ AK PARTİ YANLISI BİR TROLL”

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Herkes tutuklandı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Herkes tutuklandı

Niye görüştü peki? Bir açıklama var mı? Öyle bir gazeteci ne gördüm, ne duydum ne bildim ya da öyle biri var ama o kişi gazeteci değil. O kişi AK Parti yanlısı bir troll. Ak Parti’yi eleştiren kişilere ağır saldırılarda bulunan, herhangi bir müktesabatı olmadığı halde müktesebatı varmış gibi davranmaya çalışan, saygın bir kişiliği varmış gibi AK Parti saflarında kendine yer bulmayan çalışan herkesin troll olduğunu bildiği net bir kişi.

Fatih Altayli Supheli Sifatiyla Ifadeye Cagrildi Ihod

“BU TİPLERLE GÖRÜŞÜLMEZ”

Bu kişinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi gerçekten manasız olmuş. Bu tiplerle görüşülmez. Şundan eminim Özgür Özel, Taha’nın kim olduğunu bilmiyor. Birisi kendisine bunu sunmuş. Kim etmiş bilmiyorum. Ancak Özgür Bey’e tavsiyem şudur. Baba filmini izledin mi? Herhalde o kitabı 15 kere filmi de 35 kere seyretmişimdir. Kim Taha’yı yanına getirdiyse ondan acilen uzaklaşsın. Kimse getiren hain odur.

Muhabir: DEMET SAROVA