Eğlence anlayışımızdaki değişim çok yönlu bir süreç. Bu sürecin başını çekenlerden biri kuşkusuz teknoloji. Akıllı telefonlar, internet ve sosyal medya hayatımızın her alanına girdi ve eğlenceyi de dönüştürdü. Örneğin, artık insanlar evlerinde film izlemeyi, sinemaya gitmeye tercih edebiliyor. Aynı şekilde, sosyal medyada geçirilen zaman da giderek artıyor. Xsights Marketing Türkiye adına “Türkiye’nin Eğlence Haritası”nı çıkardı. 

Katılımcılara en eğlenceli erkek ünlü sorulduğunda Cem Yılmaz yüzde 24,9 ile ilk sırada yer aldı. Onu, Ata Demirer yüzde 12,1 ile takip etti, Tolga Çevik ise yüzde 10,8 ile üçüncü sırada yer alıyor. 

netflix-3

EN EĞLENCELİ MARKA NETFLIX

Eğlence dendiğinde kendini streaming platformlarından ayrı düşünemeyen katılımcıların en eğlenceli marka tercihi Netflix oldu. Yüzde 12,5 ile Coca-Cola ve yüzde 10,7 ile Doritos da en eğlenceli ilk üç marka arasında yer aldı. 

“En eğlenceli streaming platformu hangisi?” sorusuna ise katılımcıların neredeyse yarısı (yüzde 48,2) Netflix cevabını verdi. YouTube yüzde 26,7 ile listenin ikinci sırasına yerleşirken, Amazon Prime yüzde 6,5 ile listenin üçüncü sırasında kendine yer buldu.

Sagopa Kajmer’e yine dini inancı soruldu! Bu kez sert çıktı… Sagopa Kajmer’e yine dini inancı soruldu! Bu kez sert çıktı…

Muhabir: DEMET SAROVA