İbrahim Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı İbrahim Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı

Eylül ayında Miss USA yarışmasını kazanan 24 yaşındaki Voigt, Instagram'dan yaptığı açıklamada tacını kendi isteğiyle bıraktığını söyledi. Kraliçe, "Hayatta, zihinsel sağlığınız için en iyi hissettiren kararları vermeniz gerekiyor.

Bireyler olarak, hayatta kendimiz hakkında daha fazla şey öğrenmemize yol açan farklı şeyleri deneyimleyerek büyüyoruz. Miss USA olarak yolculuğum inanılmaz derecede anlamlıydı. Utah'ı ve daha sonra Miss Universe'de ABD'yi gururla temsil ettim. Ne yazık ki, Miss USA 2023 unvanından istifa etmek gibi çok zor bir karar verdim" dedi.

KARARA SAYGI DUYUYORUZ

Miss USA organizasyonu, karara saygı duyulduğunu belirtti. Açıklamada, "Eski ABD Güzeli Noelia Voigt'in kararına saygı duyuyor ve destekliyoruz. Unvan sahiplerimizin refahı en büyük önceliktir ve onun şu anda kendine öncelik vermesi gerektiğini anlıyoruz" denildi. Yarışma, "sorumlulukların haleflere devredilmesine" ilişkin planların gözden geçirildiğini ve yakında bir duyuru yapılacağını açıkladı.

Noelia Voigt, "İçten içe bunun benim için yeni bir bölümün başlangıcı olduğunu biliyorum. Umarım başkalarına kararlı kalmaları ve zihinsel sağlıklarına öncelik vermeleri konusunda ilham verebilirim" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ