Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz son dönemde sosyal meyda paylaşımları ve gösterisinde malzeme olarak kullandığı ünlü isimlere gönderlemeriyle adından söz ettiriyor. Eski sevgili Serenay Sarıkaya, eski eşi Ahu Yağtu derken en son Cem Yılmaz'ın son hedefi Hasan Can Kaya olmuştu. Gösterisinde seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Cem Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." demişti.

S Fa5Da8F8F95Eb3872B496D4Eb62A55809Cd5666B

CEM YILMAZ MI, HASAN CAN KAYA MI?

Ardından, Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber ak, iyi sen ak', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşına laf attı! Hasan Can Kaya ise Yılmaz'a karşılık "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" cevabını vermişti.

H U L Y A...

Tüm olanlar da Cem Yılmaz mı, Hasan Can Kaya mı karşılaştırmasının da fitilini ateşlemişti. Şahan Gökbakar tarafını Hasan Can Kaya'dan yana kullanan bir paylaşımla belli etmiş, Hülya Avşar ortada bir yorum yapmış, Fatih Altaylı da "İkisini de seviyorum tabii Cem Yılmaz başka bir şey Hasan Can Kaya başka bir şey. Cem Yılmaz Bir stand up'çı, Hasan Can Kaya Cem Yılmaz gibi değil Hasan Can daha çok seyirciyle itişen, bol küfürlü bir muhabbet yürüten eğlenceli mi eğlenceli zeki mi zeki fırlama mı fırlama ama Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil tabii onun Cem'e veteran demesi bana dense çok bozulmam. Cem'in de pek bozulduğunu sanmıyorum bozulmuş mudur ondan da emin değilim." demişti. 

641F47Eb4E3Fe11838B3Cd5F

Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş… Ünlülerin aşermesi bile zengin! Hailey Bieber bakın ne aşermiş…

Bu kez de yorum ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'dan geldi. Ünlü isim Ekotürk'te katıldığı programda "Cem Yılmaz ayrı bir kulvardır tartışmasız. Bazı şeylerde terazinin dengelerini bilmek gerekiyor." diyerek tarafını belli etti. 

Muhabir: DEMET SAROVA