Yakalanan şüphelinin, verdiği ifadede annesine sarkıntılık etmesi üzerine şahsı öldürdüğünü ve ardından yakmaya çalıştığını söylediği öğrenildi. Ayrıca, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 27 Mart günü Bahçelievler'de Kocasinan Merkez Mahallesi’nde hurda deposu olarak kullanılan bir iş yerinde meydana gelmişti. Yanan işyerine müdahale eden ekipler, içeride elleri arkadan bağlanmış, baş ve el kısımlarında kesikler bulunan bir erkek cesedi bulmuştu. Yapılan çalışmalar neticesinde, iş yerinin Batın D. isimli şahıs tarafından işletildiği, şahsın ifadesinde, iş yerinde annesi Hasret D. ile birlikte bulundukları sırada Mustafa Bayraktar'ın iş yerine gelerek annesine sarkıntılık yaptığını ve kendisinin de Bayraktar'ı yaralayarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi yakmaya çalıştığını itiraf ettiği öğrenildi.

Devam eden çalışmalar ve incelenen güvenlik kamerası görüntülerinden, olay yerine bir araç ile gelen Mustafa Bayraktar'ın aracı kendisinin kullandığı, aracın tescil sahibinin Emircan K. isimli bir şahıs olduğu tespit edildi. Bu gelişmelerin ardından, Hasret D. ve Emircan K. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

Park halindeki aracı aşağı attı: Yerine kendisi park etti Park halindeki aracı aşağı attı: Yerine kendisi park etti

Kaynak: İHA