Bir American Airlines uçuş görevlisi, geçtiğimiz aylarda 14 yaşındaki bir kızı tuvalette videoya çektiği için tutuklanmıştı. Yeni açıklanan raporlara göre; 36 yaşındaki Estes Carter Thompson, çalıştığı uçakta dört başka kızın tuvalet görüntülerini de cep telefonunda tutuyormuş.

Sapık adam, Virginia'da suçlandı ve tutuklandı. O günden bu yana parmaklıklar arkasında tutuluyor. Thompson'ın avukatı, hazırlanan iddianamenin ardından yorum yapamayacağını söyledi.

NELER YAŞANMIŞTI?

2 Eylül'de 14 yaşındaki kız, kendi koltuğuna en yakın tuvaleti kullanmak istedi ancak burası doluydu. Daha sonra sapık kabin görevlisi ona business bölümündeki tuvaletin boş olduğunu söyledi. Genç kız sonrasında klozet kapağının alt kısmına gizlenmiş bir cep telefonu buldu. Kendi telefonunu kullanarak bu düzeneğin fotoğrafını çekti ve şikayette bulundu.

Tren faciası! Çok sayıda yaralı var Tren faciası! Çok sayıda yaralı var

Savcılar, sapık kabin görevlisinin 7, 9, 11 ve 14 yaşlarında 4 farklı kızın daha tuvalet görüntülerine sahip olduğunu belirtti. Aynı zamanda Thompson, yapay zekayla oluşturulmuş yüzlerce çocuk istismarı görüntüsünü de indirmiş!

Kaynak: HABER MERKEZİ