23 yaşındaki Anthony Osmena, Kaliforniya'da tartıştığı kişiyi neredeyse öldürüyordu. Lake County Dedektifleri, 23 yaşındaki Osmena'nın ölümcül silahla ağırlaştırılmış darp, kamuya açık alanda ağırlaştırılmış darp ve yasa dışı silah kullanmaktan suçlandığını söyledi.

Yetkililere göre; Osmena ve kurban, tartışmaya başladıklarında West Big Oaks Road'un 17800 numaralı bloğunda birlikte bir arabanın içindeydi. Sonrasında ikili dışarıya çıktı. Osmena bıçağını çekip adamın karnını deşti.

HEMEN POLİSE HABER VERDİLER

Kurban çok ağır yaralanırken bağırsaklarının bir bölümü de dışarı çıktı. Osmena, onu hastaneye bıraktı. Sağlık görevlileri, yarayı gördükten sonra polise haber verdi. Ameliyata alınan mağdurun durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Akıl almaz olay! Hırsız polis arabasına bindi, kadın polisi darp etti Akıl almaz olay! Hırsız polis arabasına bindi, kadın polisi darp etti

Şu anda hastanede kontrol altında tutuluyor. Osmane, davanın şüphelisi olarak belirlendikten sonra evinde gözaltına alındı. Tartışmayı neyin başlattığı ise henüz belli değil. Mahkeme sonunda saldırganın çok ağır bir ceza alacağı konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ