Hello dergisinin kapağını süsleyen Sümeyye Aydoğan samimi açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu; “İç sesimle aram genelde iyidir. Bundan bir sene, belki daha kısa süre öncesine kadar kavgalarımız vardı. Bu kavgalar bence hiç bitmeyecek, bitmemeli de. Çünkü kendini ne kadar çok eleştirirsen o kadar büyüdüğüne ve geliştiğine inanıyorum insanın. Öncesinde kendine çok daha sert davranan bir insanken son zamanlarda içimdeki çocuğa şefkat duyabilmeyi ve ona her şeyin güzel olabileceğini söyleyen tarafım daha çok açığa çıktı.” diyor.

Ekran Resmi 2024 02 18 10.01.19

Ayrılıkları kısa sürdü! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan aşk pozu Ayrılıkları kısa sürdü! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan aşk pozu

SERENAY SARIKAYA İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Şu sıralar "Gaddar" dizisinde canlandırdığı 'Aydan' karakteriyle ekranda olan Sümeyye Aydoğan, geçen haftalarda katıldığı bir  YouTube programında partneri Çağatay Ulusoy'la bir dönem aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ile benzerliğiyle ilgili konuşmuştu.

24 yaşındaki oyuncu; "Serenay Sarıkaya ile renk olarak tabii ki birbirimize benziyoruz. Benzetilmek hoşuma gidiyor çünkü tanışmıyor olsak da Serenay çok başarılı bir kadın Türkiye’de. Ona benzetilmek beni mutlu ediyor, niye etmesin ki?" ifadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR