İlkbahar yağmurları hububat ve yem bitkisi üreticisine umut verdi İlkbahar yağmurları hububat ve yem bitkisi üreticisine umut verdi

Akşam saatlerinde Sultanbeyli'nin Battalgazi Mahallesi'nde meydana gelen kazada, annesi ve kardeşiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki A. M. Ş.'ye otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük kız metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra kız çocuğunu hastaneye kaldırdı. Sürücü kaçarken, polis ekipleri G.D.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Mahalle sakini Muhammed Yavuz, kazayla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu mahallede yaşıyoruz ve kaza haberini duyduğumuzda büyük bir üzüntü yaşadık. Bu işlek bir cadde ve çocuklar annelerinden kaçıp yola çıkabiliyorlar. Bu kötü durumlarla karşılaşmak istemiyoruz. Kendi kızım da var. Çocuğun durumu ciddi, umarım iyileşir. Bu duruma bir çözüm bulunmalı. Her gün haberlerde bunları görüyoruz. Belki bir hız kesici, belki trafik lambası veya başka önlemler alınabilir. Yetkililerin bu duruma 'dur' demesi gerekiyor."

Kaynak: İHA