Sosyal medyada paylaşılan kavganın videosunu kullanıcılar dizi izler gibi izledi. Yeni yılı kutlayan bir anne ve oğlu, asansöre bindikten sonra olanlar oldu. Durmak bilmeyen asansörde yumruklar havada uçuştu. Komşuların iddiasına göre, asansöre binen yabancı biri, anne-oğula sataştı. Bunun üzerine iki adam arasında kavga başladı. Kadının elindeki poşetteki ve çantadakiler etrafa saçılırken, iki adam arasındaki kavga son bulmayınca kadın da paltosunu çıkarıp yabancıya peş peşe yumruklar atmaya başladı.

Aldığı yumruk darbelerine rağmen yabancı, diğer adamı bırakmadı. Daha sonra kadının sarılarak ve konuşarak adamı sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti. Kadının sarılması karşısında adam 2 adamın kavgası son buldu. 


"NE ZAMAN DURACAK BU ASANSÖR?"

Asansörde dakikalarca süren kavgayı izleyen sosyal medya kullanıcıları, "Bu asansör uzay boşluğuna mı çıkıyor", "Kadın kazanana mı varıyor, bu nasıl kavga?", "Asansördeki kavga 15 saniye sürer diye açtım 4 dakikadır izliyorum", "Kavganın acayipliğinden çok asansörün durmamasına şaşırdım" gibi esprili yorumlar geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ