Beşiktaş'ta yönetim için istifa sesleri yüksek sesle dinlendirilmeye devam ediyor. Hatta Beşiktaşlı taraftarların Pazar günü yürüyüş yaparak, yönetime istifaya davet edeceği planlanmıştı. Sosyal medyada bazı taraftar gruplarının destek verdiği yürüyüşe, Çarşı'dan veto gelmişti. Ancak Beşiktaş'ta olağanüstü kongre çağrılarının sesi kesilmiş değil. Hatta bir ara Ahmet Nur Çebi'nin olağanüstü kongre kararı alacağı ve yönetimini yenileyerek, yoluna devam etmek istediği de iddia edilmişti. Ancak Ahmet Nur Çebi, görevi bırakmayı düşünmediğini ve başarılı olduğunu açıklamıştı. Siyah-beyazlı takımdaki bu gelişmeler, olacak ilk kongrede aday olacağını açıklayan Hasan Arat tarafından da yakından takip ediliyor. Hatta Hasan Arat'ın teknik direktör olarak anlaştığı isim bile belli oldu.

14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım… 14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım…

Beşiktaş’tan 100 milyon TL maaş Beşiktaş’tan 100 milyon TL maaş

MURAT ŞAHİN ADETA DOĞRULADI

Daha önce Hasan Arat'ın Sergen Yalçın'a, ''Olağanüstü kongre kapıda. Sakın benden haber beklemeden başka kulüple anlaşma'' dediği iddia edilmişti. Bu iddiaları adeta doğrulayan açıklamalar ise Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin'den geldi. Murat Şahin, Sergen Yalçın için, ''Anadolu'da çalışmayı çok düşünmüyor, hedeflerine uygun bir kulübü bekliyor'' açıklamasını yaptı. Ancak Sergen Yalçın'ın İstanbul'da yakın zamanda çalıştırabileceği bir takım bulunuyor. Şu an için Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor dışında teknik direktör arayan bir İstanbul takımı yok. Bu da Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ı beklediği iddialarını kuvvetlendiriyor. Bilindiği üzere Sergen Yalçın, kendisini çok isteyen Samsunspor ile de anlaşamamıştı.

Samsunspor’da karar günü! Ya Kocaman ya Çalımbay Samsunspor’da karar günü! Ya Kocaman ya Çalımbay

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN DE İSTİFA SESLERİ YÜKSELİYOR

Beşiktaşlı taraftarlar, Adana Demirspor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından sadece yönetimi değil, Şenol Güneş'i de istifaya davet etmeye başladı. Daha önce Şenol Güneş'i destekleyenlerin de gelinen nokta sonrasında Şenol Güneş'e karşı ağır eleştiride bulundukları biliniyor.  Şenol Güneş ise yaptığı son açıklamada, sorumluluğun kendisinde olduğunu ve bu aşamada yönetimi değiştirmenin bir şeyi değiştirmeyeceğini açıklamıştı. 

Ali koç elini açtı! Aziz Yıldırım'a bile sürpriz var! Ali koç elini açtı! Aziz Yıldırım'a bile sürpriz var!

Makas açıldı! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti Makas açıldı! Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti

BEŞİKTAŞ'TA KONYASPOR MAÇI BÜYÜK ÖNEM KAZANDI

Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmelerin ardından Konyaspor ile oynanacak maçın da önemi arttı. Ligin henüz başlarında Fenerbahçe'nin 8 puan gerisine düşen Beşiktaş'ın puan kaybıne tahammülü kalmadı. Olası bir mağlubiyet sonrasında Şenol Güneş'in de istifa kararı alabileceği konuşulmaya başlandı. 

Editör: Orhan Duman